Mobil

(+4) 0751 91 88 29

Adresa

Intr. Maliuc nr 19, S2, București

RON
Informatii personale

Informații despre cardul de credit
Aceasta este o plată securizată criptată SSL.
Termeni

Total donatie: 50,00 RON

Cine suntem noi?

Despre Asociație
Noi suntem Gabriel si Felicia, o tanara familie cu doi copii minunati, Nectarie si Antonia. Aceasta este lunga noastra calatorie in care incercam sa recuperam toate dizabilitatile pe care Nectarie le are de la nastere, iar din experienta capatata in acesti ani, sa ii ajutam si pe alti copii, sprijinindu-i in povestile lor.
 
Povestea noastra
 
Nasterea lui Nectarie a venit ca o Binecuvantare in familia noastra, fiind primul copil, am luat totul cu mare grija si dedicatie ( evident si la Antonia. Dar primul, este primul ☺️) iar incepand cu primele lui luni, am inceput sa ne punem semne de intrebare, iar cel mai mare fiind… de ce nu reactioneaza la zgomot?
 
La 11 luni am primit prima lovitura – este hipoacuzic (adica nu aude), la cateva luni ca este hipoton ( adica avea tonusul muscular foarte scazut), ca are intarziere in dezvoltare, ca are un retard neuromotoriu, ca are hemipareza pe partea stanga, ca are un chist arahnoidian ( intre creierul mare si creierul mic) si ca are cor-triatriatum ( adica in loc de doua ventriculuri, unul din el mai este impartit in doua, deci trei).
Dureros, nu? Lovitura dupa lovitura. Si pentru noi, dar mai mult pentru el. Ne gandeam ce ne facem, ce se face Nectarie, cum poate deveni independent si cum se poate recupera.
 
 

Experienta lui Nectarie ne-a invatat ce inseamna perseverenta, iubirea pura si nu in ultimul rand, curajul. 

Dupa aproape 6 ani de la aflarea vestilor, Nectarie este implantat cohlear bilateral, merge, alearga, inoata, se plimba cu bicicleta, se da pe tobogan, isi face singur briose ( ajutat de mami), si multe alte activitati pe care orice copil le poate face. In fond, este un copil normal, doar ca are cate ceva in plus ☺️☺️.

Felicia Vintilă – Fondator și Președinte Asociația ”Dăruind Iubire Dobândești Fericire”

El este cel care ne-a motivat sa nu ne lasam, sa nu il lasam si sa incercam evoluam noi, sa evolueze Nectarie si sa sprijinim si alti parinti care se loveau de ziduri cand doreau sa afle cate ceva benefic pentru recuperarea copiilor lor.
As zice ca postarea asta este in loc de introducere🤗.
Tineti aproape si va multumim! ❤️

Etichete :

Despre Asociație. Motivația noastră

Share :

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele Articole

Categorii

  Evenimente viitoare

  Disaster Relief To Africa

  15
  August

  People That Needs Care

  15
  Augst