Mobil

(+4) 0751 91 88 29

Adresa

Intr. Maliuc nr 19, S2, București

RON
Informatii personale

Informații despre cardul de credit
Aceasta este o plată securizată criptată SSL.
Termeni

Total donatie: 50,00 RON

TERMENI ȘI CONDIȚII

Vă mulțumim că folosiți acest site și vă rugăm totodată să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții Generali („Termeni și Condiții”) care reglementează accesul, navigarea și folosirea site-ului administrat de „ASOCIAȚIA „DĂRUIND IUBIRE DOBÂNDEȘTI FERICIRE”” („Asociația”).

ASOCIAȚIA „DĂRUIND IUBIRE DOBÂNDEȘTI FERICIRE” este o organizație non-profit dedicată ajutării persoanelor cu dizabilități (handicap) cărora posibilitățile materiale nu le permit accesul la tratament.

În îndeplinirea misiunii sale, Asociația, individual sau în parteneriat, desfășoară proiecte pentru persoane diagnosticate cu dizabilități, în special pentru cele cu posibilități financiare reduse, în domeniul sănătății, educației și accesibilității, scop în care necesită ajutorul tuturor celor interesați să se implice prin donații și/ sau voluntariat.

Termenii și condițiile descriu modul și regulile de utilizare a site-ului de toți cei ce îl accesează (donatori, voluntari, beneficiari ai proiectelor, etc.) și se completeaza cu  Politica de confidentialitate – GDPR aflată pe acest site.

Termenii și condițiile pot fi modificați de către Asociație fără o notificare prealabilă, fiind adusă la cunoștința utilizatorilor/ vizitatorilor prin afișarea pe site. Dacă accesați site-ul după o modificare, veți accepta Termenii și Condițiile modificate.

Prin folosirea site-ului vă dați acordul asupra acestor „Termeni și Condiții”. Dacă nu sunteți de acord cu aceste condiții și/ sau nu doriți să le respectați, înțelegeți că nu veți putea accesa acest website și nici nu puteți utiliza serviciile aferente acesteia.

Donațiile pot fi făcute prin intermediul procesatorului de plăți, prin transfer bancar/ depunere de numerar în conturile deschise în lei și euro menționate pe site, prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit pentru cei ce obțin venituri din salarii sau din alte activități sau 20% din impozitul pe profit pentru societăți.

Plățile reprezentând donații sunt securizate, conform protocoalelor internaționale de securitate și confidențialitate a datelor. Procesarea datelor de card se face pe o pagină securizată a procesatorului de plăti. Termenii și condițiile utilizării sistemului respectiv de procesare a plăților se regăsesc pe respectivul site. Asociația nu își asumă responsabilitatea pentru tranzacțiile efectuate prin procesatorul de plată al organizațiilor partenere și nici pentru respectarea datelor cu caracter personal de către aceste organizații. Numele și adresa de e-mail a donatorilor va fi făcută cunoscută Asociației în mod automat de către procesatorul de plăți.

Protecția datelor dumneavoastră este foarte importantă pentru noi. Informații detaliate despre politica noastră de securitate și drepturile dumneavoastră în ce privește prelucrarea de date cu caracter personal sunt disponibile pe site la secțiunile „Politica de confidențialitate – G.D.P.R.”, respectiv „Politica de Cookies”,

De asemenea, în realizarea misiunii sale, Asociația colaborează și cu voluntari pe anumite segmente de activități în conformitate cu dispozițiile Legii nr. 78/2014 privind reglementarea activității de voluntariat din România. În principal, voluntarul este persoana care prestează o activitate de interes public, din proprie inițiativă și fără remunerație. Detalii se pot găsi pe site la secțiunea „ Voluntariat”, făcând parte integrantă din prezentul document privind termenii și condițiile.

Acești termeni și condiții reprezintă un contract obligatoriu din punct de vedere juridic încheiat între dumneavoastră și asociație în legătură cu folosirea acestui site și a tuturor serviciilor oferite de el, neputând invoca necunoașterea acestora.

În cazul în care dumneavoastră încălcați oricare din acești termeni și condiții, Asociația își rezervă dreptul de a suspenda temporar sau permanent, fără nici o notificare prealabilă, accesul dumneavoastră la site.

Puteți în orice moment să renunțați să accesați/ folosiți site-ul iar acești termeni și condițiile aferente vor continua să se aplice pentru toate utilizările site-ului anterioare renunțării la servicii.

Întregul conținut al acestui site este proprietatea exclusivă a Asociației, fiind protejat de Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe.

Accesul utilizatorilor și folosirea de către aceștia a platformei și a serviciilor aferente sunt guvernate de legislația română în vigoare.

Pentru orice informații legate de funcționarea site-ului precum și pentru orice sesizări, reclamații, solicitări pe care le puteți avea în legătură cu aceasta, ne puteți contacta la adresa de email  [email protected].

Ultima actualizare: 18.07.2022